• 150 gram amandelmeel
  • snufje zout (liefst Keltisch zeezout)
  • 1 los geklopt ei
  • 1 eetlepel olijfolie

 

Optioneel: 4 zongedroogde tomaten in olie, in dunne reepjes gesneden, halve eetlepel fijn geknipte rozemarijn
 
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 175 graden
  2. Voeg alle ingrediënten in een kom en kneed er een samenhangende bal van
  3. Rol het deeg tussen 2 lagen bakpapier uit totdat ze heel dun zijn, ongeveer  3 á 4 mm 
  4. Snijd het deeg met een scherp mes of pizza mes in gewenste grootte
  5. Leg het deeg + bakpapier op een bakplaat 
  6. Bak de crackers op 175 graden in circa 13 á 14 minuten goudbruin en knapperig.
  7. Breek ze voorzichtig los en draai ze op de bakplaat. Bak deze kant nog 2 minuten.
  8. Laat ze goed afkoelen en bewaren in een afgesloten doos.
 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb