- 150 gram amandelmeel
- snufje zout (liefst Keltisch zeezout)
- 1 los geklopt ei
- 1 eetlepel olijfolie
Optioneel: 4 zongedroogde tomaten in olie, in dunne reepjes gesneden, halve eetlepel fijn geknipte rozemarijn
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 175 graden
- Voeg alle ingrediënten in een kom en kneed er een samenhangende bal van
- Rol het deeg tussen 2 lagen bakpapier uit totdat ze heel dun zijn, ongeveer 3 á 4 mm
- Snijd het deeg met een scherp mes of pizza mes in gewenste grootte
- Leg het deeg + bakpapier op een bakplaat
- Bak de crackers op 175 graden in circa 13 á 14 minuten goudbruin en knapperig.
- Breek ze voorzichtig los en draai ze op de bakplaat. Bak deze kant nog 2 minuten.
- Laat ze goed afkoelen en bewaren in een afgesloten doos.
Reactie plaatsen
Reacties