Zalmrolletjes

gevuld met spinazie en boursinGebruikers opties

Ingrediënten voor 12 personen

  • 100 gr gerookte zalm
  • klein handje spinazieblaadjes
  • half pakje Boursin of boursin light (ook lekker)
  • beetjes bieslook fijngeknipt.
  • 2 el creme fraiche

    Bereidingswijze

  • Meng een Boursin 2 lepels creme frache en wat bieslooksnipper tot een smeuige, homogene mengeling.

    • Leg de plakjes zalm uit en leg er wat blaadjes spinazie in.
    • Leg nu de mengeling van de Boursin er op.
    • Rol de zalm op met behulp van bakpapier en leg de rollen, gewikkeld in het papier, enkele uren in de diepvriezer.
    • Even voor het serveren haalt u de rollade uit de diepvriezer en snijdt u er kleine rondjes van.
    • Leg de hapjes op een schotel en versier met enkele snippers sinaasappelschil of wat bieslook

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.