Afbeeldingsresultaat voor watermeloensalade

Ingrediënten voor een volle schaal

 1 kleine rode ui

2 limoenen

 1 rijpe watermeloen

 200 gram feta 

een bosje bladpeterselie 

een klein beetje munt 

een scheut lekkere olijfolie 

2 eetlepels zwarte Taggia olijven 

peper en zout naar smaak

Bereiden

 Pel de ui en snijd hem in hele dunne halvemaantjes. Doe de ui met het sap van de limoenen in een

 schaaltje en zet weg. Het sap van de limoen maakt de ui heerlijk zacht van smaak. Snijd de 

watermeloen in 4 kwarten, snijd de kwarten in dikke plakken, verwijder de schil en snijd de 

plakken in mooie driehoekjes. Hak de peterselie en de munt fijn. Doe de watermeloen in een 

mooie schaal en verkruimel de feta erboven. Doe de fijngehakte peterselie en de munt erbij. Schep 

ook de olijven erbij. Kieper de ui en het sap van de limoen over de watermeloen en doe er een 

flinke scheut olijfolie bij. Voeg peper en zout naar smaak toe. Hussel alles voorzichtig met je 

handen door elkaar, zodat de stukjes watermeloen heel blijven. (Jamie Oliver)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb