Ingrediënten
- 1 blik gepelde tomaten
- 1 verse plant basilicum
- 2 groente bouillonblokjes
- 1 ltr tomatensap
- 1 rode ui
- 1 el olijfolie
- 4 Bastogne koeken
- 1 pakje crème fraîche
- 1 verse, rijpe mango
Instructies
- 1. Maak de ui schoon en snij in grove stukken
- 2. Breek de Bastogne koeken fijn
- 3. Fruit de ui in de pan met een beetje olie
- 4. Als de ui glazig is, het vuur laag en de basilicumblaadjes erbij
- 5. Blik tomaten, de bouillon en de Bastogne koeken fijn laten sudderen, ongeveer 10 minuten op heel laag vuur
- 6. Maak ondertussen de mango schoon en mix deze met de staafmixer samen met de crème fraîche
- 7. Mix met de staafmixer de helft van de tomatensap bij de bouillon, roer daarna de andere helft van de tomatensap er bij in
- 8. Verdeel dit over de soepkommen en serveer met de mangopuree Bron: Wendy Dekker
Reactie plaatsen
Reacties