Afbeeldingsresultaat voor Tomatensoep

Ingrediënten

  • 1 blik gepelde tomaten
  • 1 verse plant basilicum
  • 2 groente bouillonblokjes
  • 1 ltr tomatensap
  • 1 rode ui
  • 1 el olijfolie
  • 4 Bastogne koeken
  • 1 pakje crème fraîche
  • 1 verse, rijpe mango

Instructies

  • 1. Maak de ui schoon en snij in grove stukken
  • 2. Breek de Bastogne koeken fijn
  • 3. Fruit de ui in de pan met een beetje olie
  • 4. Als de ui glazig is, het vuur laag en de basilicumblaadjes erbij
  • 5. Blik tomaten, de bouillon en de Bastogne koeken fijn laten sudderen, ongeveer 10 minuten op heel laag vuur
  • 6. Maak ondertussen de mango schoon en mix deze met de staafmixer samen met de crème fraîche
  • 7. Mix met de staafmixer de helft van de tomatensap bij de bouillon, roer daarna de andere helft van de tomatensap er bij in
  • 8. Verdeel dit over de soepkommen en serveer met de mangopuree Bron: Wendy Dekker

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb