vislasagne

NODIG (4 à 6 pers):

  • 450 gram rijke zeevruchten mix (vind je in de diepvries)
  • 2 aubergines
  • 2 courgettes
  • 3 blikken tomatenblokjes
  • 2 tenen knoflook
  • 1 ui
  • 1/2 vers pepertje
  • 3 el olijlfolie
  • 4 el rode wijn
  • 1 tl oregano
  • 250 gram (verse) lasagnebladen
  • 1 bol mozzarella
  • 5 el paneermeel
  • 5 el Parmezaanse kaas
  • peper en zout naar smaak

DOEN:

  1. Grill de aubergine en de courgette op de grillplaat of grillpan. Verwarm de oven op 180 ºC.
  2. Maak de saus: doe olie in de pan en fruit de fijngehakte knoflook, ui en pepertje. Blus met de rode wijn en voeg de blikken tomaat toe. Doe de zeevruchten erbij en breng op smaak met peper en zout.
  3. Pak een ovenschaal en doe 1/3  van de vissaus erin, verdeel 1/3 van de gegrilde groente en 1/3 mozzarella, leg tot slot de 1/2 van de lasagnevellen erop. Zorg dat je eindigt met de gegrilde groente met mozzarella. Mix het paneermeel en de Parmezaanse kaas en verdeel dit over de lasagne.
  4. Zet de lasagne ongeveer 25-30 minuten in de oven totdat hij gaar is. Serveer met een frisse salade. Bron: BonApetit

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.