KABELJAUW MET KERSTOMAATJES, BASILICUM EN MOZZARELLA
Recept van Jamie Oliver
voor 2 personen
Ingredienten
- Ca. 400 gram kabeljauw
- olijfolie
- zeezout en peper naar smaak
- 2 handen vol kerstomaatjes, gehalveerd
- 1 handvol verse basilicum
- 1 bol mozzarella, in plakjes
- 1 handje vol vers geraspte parmezaan
Bereiding
Oven voorverwarmen op 220 C.
Kabeljauw op een ingeoliede plaat leggen. Besprenkelen met olijfolie en peper en zout.
Daarop de tomaatjes, basilicum (gescheurd) en mozzarella. Nog wat olijfolie en de parmezaan.
In ca. 15-20 minuten gaar bakken.
Kabeljauw op een ingeoliede plaat leggen. Besprenkelen met olijfolie en peper en zout.
Daarop de tomaatjes, basilicum (gescheurd) en mozzarella. Nog wat olijfolie en de parmezaan.
In ca. 15-20 minuten gaar bakken.
Reactie plaatsen
Reacties