Ingrediënten
(voor 4 personen)

40 gram grana padano
400 gram ricotta
120 gram zachte tarwebloem ‘00’
2 eieren
nootmuskaat
1 potje Pesto alla genovese
1 potje Saclà Pomodori al forno
verse basilicumblaadjes
extra vergine olijfolie
versgemalen zwarte peper en zout

Rasp de grana padano en giet (indien nodig) het vocht van de ricotta af. Meng beide kazen met de bloem, de eieren en een snufje nootmuskaat en breng op smaak met peper en zout. Kneed tot een egale massa.

Rol het deeg uit en snijd repen van 2 cm bij 3 cm. Besmeer de reepjes met pesto en rol ze tot kleine balletjes. Kook de gnocchi in gezouten water totdat ze gaan drijven.

Laat intussen de pomodori uitlekken en snijd ze fijn. Verwarm de stukjes tomaat in een pan en voeg de gnocchi toe. Serveer met basilicumblaadjes en druppel er een beetje olijfolie over. Een heerlijk gerecht bij zalm!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.