Ingrediënten

1 kant-en-klare bladerdeegbodem
4 stengels prei, fijngesneden
1 broccoli, in roosjes
5 eieren
2,5 dl room
200 g geraspte kaas (Oud-Brugge)
1 el vetstof
  nootmuskaat - peper
ook nodig: quiche- of taartvorm

bereiden:

Laat de oven voorverwarmen op 180 °C. Bekleed een diepe, beboterde taartvorm met het bladerdeeg. Prik enkele keren met een vork in de bodem.

Stoof de prei kort in de vetstof en breng op smaak met peper. Stoom de broccoliroosjes beetgaar. Verdeel de groenten over de taartbodem.

Meng de eieren met de room. Voeg de kaas toe, breng op smaak met peper en nootmuskaat en giet over de groenten.

bak af:

Laat de taart in 45 minuten gaar worden.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb