Zoete boontjes 

Afbeeldingsresultaat voor zoete boontjes

 

Ingrediënten:

300 gram boontjes
2 theelepels gemberpoeder (Djahé)
2 fijngesneden uien
2 eetlepels ketjap
4 theelepels bruine basterdsuiker
2 teentjes geperste knoflook
wat sambal voor wat pit

Snijd van de boontjes de topjes af en kook de boontjes in wat water gedurende 15 minuten.
(U hoeft geen zout toe te voegen).
Bak ondertussen in wat olie of olijfolie uw uien, knoflook en gemberpoeder totdat uw uien glazig zijn. Voeg nu de ketchap en bruine suiker toe. Als laatste voegt u uw boontjes toe en laat deze ongeveer 20 minuutjes trekken in het kruidenmengsel. Let op dat de boontjes niet te droog worden. Voeg ander nog een paar eetlepels water toe.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb