Thaise mosselen

INGREDIENTEN 2 PERSONEN

2 kilo goede kwaliteit mosselen
olijfolie
3 teentjes knoflook, klein gesneden
3 stengels citroengras, de buitenste bladeren verwijderd en fijn gesneden
2 pepertjes
3 eetlepels fijngeraspte gember
2 ruime handjes koriander, fijn gehakt
1 eetlepel sesamolie
Zout en versgemalen peper
Bosje  lenteuitjes, fijn gesneden
Sap van 3 limoenen
250 ml (pakje) kokosmelk

Mosselen op een oosterse manier, recept van Jamie Oliver (met foto)
Bereidingswijze
Doe de mosselen met een paar scheuten olijfolie in een grote pan. Schud de pan en voeg alle overige ingredienten, behalve het limoensap en de kokosmelk, toe.
Schud een aantal malen totdat alle mossels geopend zijn. (Pas op dat ze niet rubberig worden!) Gooi mossels die dicht blijven weg.Voeg het limoensap en de kokosmelk toe en breng het geheel aan de kook en serveer ze gelijk.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb