Hier kun je er niet maar 1 van nemen helaas :-)

Men neme (voor 1 schaal brownies):
– 75 gram roomboter, in blokjes
– 400 gram witte chocolade
– 3 eieren
– 90 gram suiker
– 2 theelepels vanille aroma
– 200 zelfrijzend bakmeel, gezeefd
– 100 gram pecannoten, in stukjes gehakt (let op: houd er een paar heel voor garnering)

En zo doe je het:
– Verwarm de oven voor op 175 graden.
– Doe de bloem, suiker, vanille in een keukenmachine en mix door elkaar (een handmixer werkt ook).
– Voeg een voor een de eieren toe en blijf door mixen. Laat het mengsel even staan.
– Breek dan de 300 gram chocola in stukken, doe dit samen met de boter in een steelpannetje en laat op heel laag vuur smelten. Let op: de andere 100 gram van de witte chocolade hak je in stukjes en zet je weg.
– Schenk het chocolade-mengsel bij het andere mengsel en mix dit goed door elkaar.
– Schep als laatst de stukken noten en stukjes witte chocolade door het mengsel heen.
– Giet het mengsel in een brownie bakblik en leg wat hele pecannoten bovenop het mengsel.
– Plaats het bakblik in de oven en bak de brownie in zo’n 25 minuten gaar, tot de bovenkant een stevig korstje heeft gekregen.
– Haal het blik dan uit de oven en laat afkoelen.
– Snijd de brownie in mooie vierkantjes en serveren maar. Bron: ChicksloveFood