Ingrediënten havermout ontbijtkoek

  • 200 gram havermout(meel)
  • 200 gram roggemeel
  • 325 ml Alpro Amandel Drink – ongezoet
  • 2 eieren
  • 1 el kaneel
  • 2 el koekkruiden
  • 6 el honing
  • 3 el kokosbloesemsuiker
  • 2 tl bakpoeder
  • Snuf zout

Bereiding havermout ontbijtkoek

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden. Bekleed een cakeblik met bakpapier of vet in met (kokos)olie.
  2. Doe de Alpro Amandeldrink, eieren en honing in een grote kom. Klop door elkaar met een staafmixer of garde.
  3. Doe in een andere kom de havermout(meel), speltmeel, kaneel, koekkruiden, kokosbloesemsuiker, bakpoeder en het zout.
  4. Voeg alle droge ingrediënten langzaam toe bij het eimengsel en roer goed door met de staafmixer. Het wordt een vrij stevig beslag (niet vloeibaar).
  5. Schep het beslag over in het bakblik.
  6. Zet in de oven voor circa 1 uur tot het mooi goudbruin gebakken is.

Geniet ervan! Bron:I Love Health

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb