VOORGERECHTJE VOOR 2 PERSONEN
2 pijlstaartinktvisjes (schoongemaakt)
300 gr spinazie
1 teentje knoflook
100 gram gorgonzola
1 pakje soffrito van Grand Italia

Vulling:
Hak het teentje knoflook fijn. Was de spinazie.
Fruit de knoflook in een klein beetje olie en voeg de spinazie met het aanhangende water toe. Roerbak tot de spinazie helemaal geslonken is. Breng op smaak met peper en zout. Doe de spinazie in een zeef en druk stevig uit. Hak de spinazie fijn.
Snij de gorgonzola in blokje en meng door de spinazie.

Inktvisjes:
Spoel de inktvisjes af met water en dep droog. Breng van binnen en buiten op smaak met peper en zout en schep dan het spinazie mengsel in de inktvisjes. Maak dicht met een cocktailprikkertje.

Verwarm nu olie in de pan en bak de inktvisjes daarin gaar, een paar minuten in beide kanten. Neem uit de pan. Dep de pan droog met een tissue en giet nu de tomatensaus in de pan. Warm goed door.
Snij de inktvisjes schuin doormidden.

Schep de tomatensaus op een bordje en leg 2 stukken inktvis erop.

bron: Stoer Koken

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.