Abrikozen gevuld met notenroomkaas

Abrikozen gevuld met notenroomkaas

Ingrediënten voor 4 personen

  • 20 gedroogde abrikozen
  • 50 gram walnoten
  • 100 gram roomkaas naturel
  • 4-5 eetlepels melk
  • 100 gram geraspte belegen of oude kaas
  • versgemalen peper
  • zout
  • spuitzak

Bereidingswijze

  1. Leg de abrikozen in lauw water. Dit zorgt ervoor dat ze opzwellen.
  2. Leg de abrikozen hierna op een keukendoek zodat ze een beetje droger worden.
  3. Hak de walnoten fijn.
  4. Maak een mengsel van de roomkaas, de melk, de geraspte kaas, de fijngehakte walnoten, peper en zout.
  5. Stop dit mengsel in de spuitzak en maak toefjes van het mengsel op de abrikozen.
  6. Serveer het gerecht en genieten maar!

Tips

  1. In plaats van de gedroogde abrikozen kun je ook abrikozen uit blik kopen. U moet deze wel goed laten uitlekken.
  2. Je kunt de abrikozen ook met een ander mengsel vullen zoals kruidenroomkaas.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb