Afbeeldingsresultaat voor komkommer oosters


Ingredienten 1   komkommers 5 gram  (gedroogde)   szechuanpepers 2.5 gram  zeezout 1/2   knoflookteen 10 gram  suiker 15 ml   rijstazijn 5 ml   sesamolie 20 ml  zonnebloemolie 5 gram sesamzaadjes  (kort gebakken)
Voorbereiding
1.  Snijd de komkommer in 3 gelijke stukken. Snijd de stukken komkommer in de lengte  in 4-en en  verwijder de zaden. Snijd ze vervolgens in 10 cm  lange, dunne strips. 2. Rooster de pepers en het zout in een wok en  maal ze fijn in een vijzel. 3. Meng de geperste knoflook, suiker, rijstazijn en  zonnebloemolie, sesamolie tot een dressing.
Presentatie 4.  Meng de komkommer met dressing en  szechuanzout en laat ze 10 minuten staan. 5. Besprenkel met sesamzaadjes en serveer.

Maak jouw eigen website met JouwWeb