Nodig:
90 g (ongekookte) quinoa
50 g (glutenvrije) havermout
30 g amandelmeel (of een ander meelsoort)
7 el sesamzaad + extra
2 el chiazaad
2 el notenpasta
1 el appelstroop (van 100% appels, zonder suiker toegevoegd)
3 el gesmolten kokosolie
200 ml kokosmelk
2 tl kaneel
2 tl vanillepoeder -of extraxt
1 ei (liever geen ei? Neem dan 1 el psylliumvezelpoeder)
2 tl pure stevia of 1 a 2 el ahornsiroop
1 handje rozijnen
circa 5 dadels of gedroogde abrikozen, in stukjes gesneden
1 flinke hand rauwe noten

Aan de slag:

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook de quinoa gaar, volgens de verpakking. Hak de noten grof en snijd de dadels in stukjes. Giet de quinoa goed af. Doe alle ingrediënten in een kom en meng alles goed door elkaar.

Bekleed een bakblik met bakpapier of vet deze in met wat kokosolie/roomboter. Bestrooi de bodem van het bakblik met sesamzaadjes. Giet nu het mengsel in het blik.
Zet het bakblik voor circa 50 a 60 minuten in de oven. Laat de cake daarna goed afkoelen, anders valt hij uit elkaar wanneer je ‘m aansnijdt.
Is ie afgekoeld? Dan kun je genieten!Slim & Pure | Voedingscoaching

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.