Afbeeldingsresultaat voor zalmburger met spinazie

Wat heb je nodig?

Voor 2-3 burgers

  • 300 gram zalm
  • 2 lenteuitjes
  • 1 ei
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel sesamolie
  • 2 eetlepels geroosterd sesamzaad
  • 1 theelepel dille
  • halve citroen
  • halve avocado
  • snufje zout

En hoe maak je het?

Bak de zalm burgers in kokosolie

  1. Dep de zalm droog en snijd in kleine blokjes
  2. Meng in een grote kom de zalm met sesamolie, lenteui, knoflook, sesam zaadjes en het ei. Meng goed.
  3. Zet een bakring in de pan om een mooie rond zalmburger te krijgen, anders kun je het ook gewoon met een lepel doen. Verhit vast wat kokosolie (of olijfolie) in een koekenpan.n:
  4. Bak de burgers tot ze goudbruin zijn op middelhoog vuur (8-10 minuten)
  5. Besprenkel nog met wat citroensap en avocadostukjes en serveer bijvoorbeeld met een lekkere veldsla salade of op een bedje van spinazie. Eet je gewoon aardappels, serveer er dan kruidige gebakken aardappelpartjes bij. Bron: Focus on Foodies

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb