Afbeeldingsresultaat voor 'Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin

'Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin ' deze moet je eens maken!

Ingrediënten

  • 400 g pipe rigate (pasta) óf tagliatelle
  • 1pond kipfilets
  • 450 g pak bladspinazie ( óf spinazie á la creme, diepvries )
  • 150 g pakje boursin roomkaas ail&fines herbes
  • bakje kastanje champignons
  • 50 g pijnboompitten, licht geroosterd
  • 5-7 zongedroogde tomaten
  • peper & zout( eventueel )
  • 1-2 teentjes knoflook, uitgeperst ( eventueel )

Materialen

  • wok

Bereiden

Snijd de kipfilet in blokjes. Maak champignons schoon en snijd ze in vieren. Snijd de zongedroogde tomaten in dunne reepjes en ontdooi de spinazie. Kook de pasta beet gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.Verwarm een wok met een scheutje olie en bak de kipfilet blokjes bruin, breng op smaak met peper & zout, teentje knoflook.Voeg vervolgens de champignons toe en roerbak enkele minuten. Doe nu de spinazie erbij samen met de roomkaas en schep het geheel voorzichtig om. Voeg als laatste de zongedroogde tomaatjes en de pijnboompitten toe en verwarm nog enkele minuten goed door. Schep de pasta in een diep bord en schep daarop de saus.

Eventueel nog wat geraspte ( Parmezaanse- ) kaas.

Buon appetito !...mmmmmm

TIP :

Om knapperige champignons te krijgen, eventueel apart bakken op hoog vuur en kruiden naar smaak.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.